Amélie & Conrad

Amélie & Conrad

vrijdag 17 november 2017

De stofkeuze van de 10-jarige: 2 Emmatruien en een rugzak

'Zouden er ook van die zachte stofjes bestaan met unicorns mama?' 🙈 Eheu, ik dacht dat we die fase hadden overgeslagen en dat ze die vraag nooit zou stellen, niet dus. Ze koos gelukkig een blauwe print, ik ging akkoord. Het patroon van de Emmatrui bevalt haar wel, een ruim, eerder kort sweatermodel, echt iets voor meisjes van 10. De eenhoornversie is de tweede Emmatrui die hier werd gemaakt, ik vermoed dat er nog wel zullen volgen, al wil ze ook nog wel een sweater met zakjes zoals haar broer.De eerste Emmatrui die ik maakte, dat was er eentje in een knotsgek stofje dat gratis werd meegeleverd bij een bestelling van 'Stof op zolder'. Zelf had ik dit stofje nooit gekozen, maar zie, de 10-jarige vond dit stofje het COOLSTE stofje ooit. Tsss ...


En ramp, oh ramp op woensdagnamiddag: 'Wanneer maak je mijn nieuwe turnzak mama, we hebben morgen turnen!!!' .... Ik had vele mooie stoffen in gedachten voor turnzakken, maar de jongedame wou een stof met donuts, met veel roze, ai ai ... en ik die dacht dat de roze fase definitief voorbij was.
Dat ze blij was met haar nieuwe turnzak in haar zelfgekozen stofje heb ik vele malen mogen horen, ik werd er zelfs per brief voor bedankt. Hoe leuk is dat!Thuisgekomen bleek de turnzak ook geluk te brengen. Er was geen turnles geweest.

Tot de volgende!


6 opmerkingen:

  1. Kei-leuke creaties!
    Mijn dochter is nu 7 en nog helemaal in die eenhoorn en roze enz-fase, ik ben blij om te lezen dat zelfs grotere meiden toch nog van felle kleuren en toffe prints kunnen houden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi.
    Laat ze maar zelf kiezen. .. ze worden snel groot hé

    BeantwoordenVerwijderen