Amélie & Conrad

Amélie & Conrad

donderdag 2 november 2017

Naais to meet you: een gezellige zondagnamiddag met de 'surjeteuses'!

Op 29 oktober was het dan eindelijk zover! Naais to meet you! Ik mocht drie topgasten verwelkomen: Saskia Lecluse (issews.blogspot.com), Ann Willems (lievekeenzus.com) en Anke Lapierre (aamore.wordpress.com). We noemden onszelf de 'surjeteuses'.😀


Ik amuseerde mij 's voormiddags samen met mijn dochter en maakte chocoladekoekjes, fruitbrochettes, aardbeien met chocoladehoedjes, speldenkussentjes voor de gasten, enz.Toen het bijna 14 uur was, werd ik toch wat zenuwachtig, maar eigenlijk was dat niet nodig. Ik had fijne gasten op bezoek en we maakten er samen een gezellige, creatieve namiddag van, waar ik in elk geval een heel goed gevoel aan overhoud.


Hierbij een overzichtje van wat er vorige zondag werd gemaakt:


Zelf maakte ik die namiddag de Swingjurk uit La Maison Victor, een kleedje dat snel in elkaar zit, ideaal voor zo'n bijeenkomst. Als ik het kleedje nog eens opnieuw zou maken, dan zou ik misschien kiezen voor een stofje dat beter rekt en ik zou het misschien ook wat langer maken.Groetjes en tot de volgende!


6 opmerkingen:

 1. Zo tof! Het paste niet voor mij vorige zondag, ik vind dat toch nog steeds wat jammer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je jurk ook al af is! Deze kleur vind ik sowieso al heel mooi en ze staat jou ook super!
  Ik wil je ook nog graag bedanken voor het speldenkussentje! Ik had dat nog nooit gebruikt en nu zou ik het al niet meer kunnen missen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al weer een tijdje geleden ondertussen, nogmaals bedankt voor een fijne namiddag!

  BeantwoordenVerwijderen