Amélie & Conrad

Amélie & Conrad

zondag 21 januari 2018

'Strontvliegen, da mjèndjenie!'

Toen ik trots de trap afstoof met één van mijn eerste naaisels van 2018, proestte de husband het uit: 'Mô gow, met strontvliegen, da mjèndjenie'. Eindelijk begrijp ik waarom die stoffencollectie 'All animals are equal' werd genoemd. Niemand die iets zei over de trui met de unicorns, maar die met de vliegen mijne mens, ... Die vooroordelen toch, deze zwarte vliegjes zijn niet eens 'strontvliegen'. Strontvliegen zijn rosse vliegen die op uitwerpselen azen, zegt Van Dale.😀
Wat doet het er ook toe, het kind heeft eindelijk ook een trui met zakjes, gemaakt volgens het patroon uit SVDHZ3.Met de unicorns maakte ik een Emmatrui.


En de zoon, die kreeg nog eens een Mitch sweater.Voor mezelf maakte ik nog eens een Aster trui.Ziezo, met enkele snelle creaties is het naaijaar weer ingezet!
Voor wie mij niet volgt op Instagram, ik maakte in december ook nog een feestelijke versie van de Milliedress, inspiratie vond ik daarvoor bij Lily & Woody.


En voor broer werd er in december ook nog een Mitch gemaakt met een ander stofje uit de collectie 'All animals are equal'.


Volgende week doe ik mijn best om nog eens een sweater voor de husband te maken, en ik beloof het, er zullen geen strontvliegen aan te pas komen😀
Tot de volgende!

2 opmerkingen: