maandag 10 april 2017

Het Millapakje uit La Maison Victor

Vorig jaar ergens in augustus nam mijn dochter het patroon over van het Millapakje uit La Maison Victor (#houdjenuttigeninstiltebezigterwijlmamawerkt). Bijna 8 maanden lang kwam ze met dat patroon nu en dan voor mijn neus zwaaien om mij eraan te herinneren dat ik in augustus geen Millapakje maakte, ... oeps, het is bij deze rechtgezet. Dochter tevreden, mama happy!
Toen ik bij het zien van deze stof als de bliksem een metertje bestelde bij Stof op Zolder, had ik nog niet door dat het een nieuwe stof van About Blue Fabrics was, de dag erna startte een stoffenvoorstelling via de gekende blogs. Ik kies dus blijkbaar blindelings voor deze stoffen, zou het een afwijking zijn? 😉

En kwam er nu op de 9de van april toch ook wel een zomerdag voorbij zeker? Foto-time! Vooruit, naar het strand met dat Millapakje!
Tijd voor een eerste ijsje on the beach.

Opening van het strandbloemenseizoen.
Nu en dan een wens doen ...
Plannen smeden.
Poseren bij wegonderbrekingen, zo wordt die weg ook nog eens gebruikt dit jaar.😀

Meer dan 20 graden in april, je zou toch voor minder op jouw hoofd gaan staan! 
(Handig toch met zo'n shortje onder dat rokje).💫Aan de tevredenheid van de dochter te merken, denk ik mij dit jaar tot in augustus te kunnen beperken tot het maken van Millapakjes. Mocht je tot dan geen blogbericht meer zien passeren van ondergetekende, geen paniek, ik zit gewoon in Millapakjesland, samen met mijn dochter, elk met een ijsje in de hand, tussen de strandbloemen. 

Meer moet dat niet zijn.

Groetjes en tot de volgende!
Inge

2 opmerkingen:

  1. Meer van dat kan geen kwaad... Ze staat er super mee! En nog meer mensen van dat weer kan ook geen kwaad hé!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Saskia! Wat ze heeft gewenst, heeft ze niet verklapt, want dan komt je wens niet uit hé ... ik hoop toch dat het iets in die zin was!

      Verwijderen