Amélie & Conrad

Amélie & Conrad

vrijdag 10 februari 2017

Matching outfits matching minds!

Het nieuwe boek 'Matching outfits matching minds' van Eef Theys dat sinds kort in de winkel ligt, moet ik jullie in dit bericht niet meer voorstellen, dat hebben jullie wellicht ook in huis, zo niet, haast je dan maar naar de boekenwinkel.
Toen ik het boek doorbladerde, was ik meteen weg van de blouse met de halflange mouwen met pofstrook. Ik koos een Mondepot-stofje dat ik zowel tijdens de winter als de zomer kan combineren met wit, zwart, blauw, grijs ...op een broek, op een rok, met sportieve of geklede schoenen.


Toffe mouwen om piano te spelen ...


Best tevreden met mijn nieuwe blouse en joechei, ik pas erin, want niettegenstaande ik een maatje kleiner knipte dan ik een maand geleden zou gedurfd hebben, zorgde mijn haha-giga-sportgeweten (💪) ervoor dat de blouse past! Meer en betere foto's heb ik niet, ik kreeg welgeteld 15 seconden om mijn beste glimlach tevoorschijn te toveren. Mannen en blogs hé.
Tot de volgende!
Groetjes,
Inge8 opmerkingen:

 1. Heel mooi. De kleuren staan je ook mioi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh waw, je straalt echt in dit bloesje! En duim omhoog voor het maatje kleiner, chique dat je dat kan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Saskia, ik hoop tegen de zomer eens een Sunny Pants te kunnen maken zonder eruit te zien als Holle Bolle Big!

   Verwijderen
 3. Mooi hoor en chapeau! En die mannen... Die moeten we dringend heropvoeden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt soms als een 'Wat als-filmpje', 'Wat als de VDH een blog heeft en de MDH een lichte fobie voor fototoestellen ...', als we een blogtournee zouden doen, dan hebben we wellicht een avondvullend programma.

   Verwijderen