Amélie & Conrad

Amélie & Conrad

woensdag 14 december 2016

Le Carnaval des Animaux

Neen, dit wordt geen verhaal over Camille Saint-Saëns. 😉 In mijn stoffenkast waande ik mij al een tijdje in Pairi Daiza, leuk, dat wel, maar die dieren hadden dringend buitenlucht nodig. Tijd dus om die stofjes te verwerken en het resultaat op jullie los te laten! 
Voor het laatste truitje dat ik maakte (te zien op de eerste foto's) gebruikte ik het patroon uit de laatste Ottobre (29 Shy Eyes). De zoomruche liet ik achterwege en de halssplit veranderde ik in een gewone, klassieke halsboord. De stof van de Melkbrigade werd gecombineerd met imitatiebont. Een aaibare trui voor mijn grote poezenvriend, ik ben er nu al zeker van dat deze trui nooit lang de binnenkant van de kast zal zien!🐱


Voor de overige stoffen met dierenprints gebruikte ik het patroon van de Mitch Sweater (LMV), simple comme bonjour en veel truitjes in weinig tijd, een patroon moet een beetje renderen toch?
Zijn dierenprints bij jullie ook zo populair?
Tot de volgende!

10 opmerkingen:

 1. Toffe creaties!
  Hier vallen de diertjes idd ook in de smaak :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Inge, jij zat niet stil! Wat een leuke sweaters allemaal!! Die van de melkbrigade ziet er mij echt zooooo knuffelzacht uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke sweaters, knap gedaan! Ik ben ook grote fan van snelle patroontjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci Isabel, ik begin een neus te krijgen voor snelle patroontjes en bandwerk:)

   Verwijderen
 4. Maar amai, zo productief! Dat doe ik je niet na :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Is dat mijn batterij gelukkig nog goed werkt:) Die van mijn auto begaf het wel voor de deur van Stof op Zolder gisteravond, waar die dan ook een nachtje bleef staan, die naaigoden toch, gelukkig had ik toen al mijn voorraad gekocht:)

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. En er zitten nog grote beesten in de kast Eva, straks beginnen die in de kast nog te eten van die nieuwe groene stoffen van Bambiblauw ...

   Verwijderen