Amélie & Conrad

Amélie & Conrad

zaterdag 30 juli 2016

Hertenmodus on!

Enkele dagen voor we vertrokken richting 'Le Bois aux daims' stond ik in de plaatselijke Veritas oog in oog met een paneel stof met een hert erop, ik was meteen helemaal in vakantiestemming. Ik maakte er een A-lijntje van op basis van een patroon uit het Grote Naaiboek.


Het duurde niet lang voor ik ook op onze bestemming oog in oog stond met deze sprookjesachtige dieren.Ook in de tuin lagen ze ons nu en dan op te wachten.
Voor Conrad maakte ik voor vertrek nog het Thomas T-shirt uit La Maison Victor in een stoer stofje van Halsoverkop, stoer genoeg om in gesprek te gaan met de herten.

In mijn stoffenkast lag ook nog het stofje met herten van Soft Cactus. Voor Conrad maakte ik een Pippa Pants die ik combineerde met een T-shirt van Hema met zijn naam erop geflockt (cameo-werk van Tine van Eekhoorntjesland).


Voor Amélie maakte ik in hetzelfde stofje een Lotta-rokje in katoen, ik nam wel bredere naadwaarden zodat het vlotjes over de billen kan geschoven worden.


Voor we huiswaarts keerden maakten we een daguitstap naar het kasteel van Saumur.


Op de foto hieronder zie je nog een Lotta-rokje in katoen in een stofje waar ik niet meteen een bestemming voor vond, tot ik vlak voor de reis helemaal in hertenmodus verkeerde.Na ons bezoekje aan het kasteel belandden we op het gezellige pleintje Saint Pierre in de Auberge Saint-Pierre.


De huisregels worden in deze Auberge ook meteen gerelativeerd.


             En toen was daar alweer een varkentje met een lange snuit.


Helaas, het mooie liedje is uit.
Tot de volgende keer!

9 opmerkingen:

 1. Zo'n mooie outfits, fantastisch om je kids erin te zien stralen.
  Leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig allemaal, dat jurkje is wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie creaties en leuke foto's. Het jurkje is heel mooi en toepasselijk zo tussen de hertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke blogpost om te lezen! Ik kom hier enorm achter met het lezen van de blogjes (door het verlof) maar echt hele leuke rokjes, short en kleedje dat je maakte! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci Annelies, er werd overal veel geblogd tijdens de zomermaanden, veel meer dan andere jaren ...

   Verwijderen