Amélie & Conrad

Amélie & Conrad

vrijdag 8 juli 2016

Een likje verf met een muzikaal tintje en een muziekposter van Roomblush.

"The colour of sage leaves is
wonderfully bright and pure and is
perfect for infusing a sense of peace
and serenity into a space."
'Bent Van Looy'

Ik beken, als ik moet kiezen tussen een goede pot verf zonder een tekstje erbij of met een tekstje erbij, dan kies ik natuurlijk de tweede. 15 jaar al keek ik op een bruine kast met een oud kadertje erboven. Op een mooie middag reed ik in mijn pauze naar Colora om er een verfje uit te kiezen en deze week maakte ik er eindelijk werk van. Twee avonden was ik zoet met het schilderen van mijn kastje. Mijn jongste assisteerde mij zelfs bij het aanbrengen van de grondlaag, en leuk dat hij dat vond!


Restjes, wat doe je ermee? Ik had nog wel een leeg blik staan, en schilderde er eentje in dezelfde verf. MonDepot levert altijd leuke extraatjes bij de stof, zoals dit mooie lint dat ik gebruikte voor rond het blikje. Gedaan met rondslingerende balpennen vanaf nu.


Aangezien ik met de verf al enigszins in een muzikale sfeer zat, vond ik deze muziekposter van Roomblush hier ook wel passen. Madonna in the house, dat kan geen kwaad!


Mijn nieuwe uitzicht vanaf nu ...


                      Benieuwd of Madonna en Bent Van Looy het hier een beetje met elkaar zullen kunnen vinden. So far so good!

2 opmerkingen:

  1. Toffe kleur... Was wel benieuwd naar een 'voor'-foto. Alvast een heel geslaafd project!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dacht er nog één te hebben op mijn gsm, maar blijkbaar al verwijderd, als er nog eens eentje opduikt in mijn archief zal ik het je eens tonen:)

      Verwijderen