Amélie & Conrad

Amélie & Conrad

vrijdag 4 maart 2016

De Pumi Hoodie!

De Pumi Hoodie is de oversizede hoodie uit de zomereditie van La Maison Victor 2014. Aangezien ik er met dit model vrij zeker van kon zijn dat dat kinderhoofdje zeker door die opening zou geraken, waagde ik het er maar op om voor het eerst een trui met kap te maken. Ik koos een sweaterstof van Chat Chocolat en ging aan de slag.


Oversized is bij deze hoodie duidelijk niet overdreven.


Maar dat zit natuurlijk wel comfortabel.
                                          
Kan je mijn spieren zien mama? Boys ...

Ondertussen ontdekte ik op de blog van 'withlovebyeva' een handleiding voor een omkeerbare kaptrui, dat lijkt me wel een goed idee na het maken van deze eerste!
Aan inspiratie geen gebrek hier! Tot de volgende!9 opmerkingen:

 1. Heel origineel.... Ik heb die hoodie nu nog bij niemand gezien. En in een heel tof stofje. Conrad staat er alvast mooi mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, zo leuk dat je bij mij passeerde! Kaptruien zijn de max, snel klaar (behalve als je voor omkeerbaarheid kiest natuurlijk...) en gegarandeerd een succes bij de ontvanger. Dit model zag ik nog nooit, het doet mij een beetje aan een elfje denken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een omkeerbare kaptrui is waarschijnlijk veel meer werk, maar dat is natuurlijk aan alle kanten super mooi dan ...jouw handleiding werd alvast afgedrukt voor later gebruik!

   Verwijderen
 3. Knap gedaan, dat je er zomaar even een trap aan zette is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo origineel, ik zag dit model nog niet passeren, kei leuk in deze stof!

  BeantwoordenVerwijderen