donderdag 9 april 2015

Dank je wel Laurence en Sharon!

Eergisteren had de postbode wel een heel leuk pakje bij ...


Wat zat erin?

De blog van Laurence Lebon (https://ptitsmonstres.wordpress.com/)  was onlangs jarig en dat ging niet onopgemerkt voorbij! Er vielen prachtige prijzen te winnen en ik waagde mijn kans ...
Op 28 maart (net 20 jaar samen met de MDH, olé!) las ik dat ik 2 papieren patronen gewonnen had van http://www.zonen09.com/!!!, olé olé!
Nadien bleek dat ik ook nog eens zelf mocht kiezen welke patroontjes, 3 keer olé!

Ik koos de patronen 'Cisse' en 'Lars', een patroon om een korte of lange broek te maken met heel wat opties die je al dan niet kan verwerken in jouw creatie, en een patroon met tal van opties om een jasje te maken. De handleiding ziet er heel gedetailleerd uit en is naar ik lees zowel voor beginners als voor gevorderden ... dat lees ik graag!


En nu? Nu zie ik paspels in alle mogelijke kleuren voor mijn ogen passeren om een lange en korte broek te maken, en buitenstoffen en voeringen om dat jasje te maken, de mogelijkheden zijn eindeloos ...
Wordt met veel plezier vervolgd!
Een welgemeende dank je wel!

6 opmerkingen:

  1. Zoooooo tof!! Daar zul je veel plezier aan beleven. Proficiat!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel graag gedaan!
    En showen, die creaties! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met deze prijs. De patronen van zonen09 vind ik er altijd erg leuk uit zien. Pas heb ik de Jacob en Bas aangeschaft, die staan nog op mijn 'to-sew-list'.... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, ik volg je nu, benieuwd naar jouw creaties!

      Verwijderen